Nasengold


Kan en duft være spontan, utraditionel og sprudle af livslyst? JA!

Det unge mærke Nasengold fra Hamburg begyndte som en spontan idé, som impulsivt blev omsat og kreativt udviklet til sin helt egen identitet. Nasengold er anderledes og ønsker at skille sig ud fra mængden, at være individuel, direkte og umiskendelig.

Parfumøren:

Bag Nasengold står duftdesigner Christian Plesch, som i slutningen af halvfemserne opdagede sin kærlighed til parfume efter en kort afstikker i kunstens verden.

Ligesom mange andre fremtrædende tyske parfumører før ham, begyndte Plesch sin uddannelse på en velrenommeret parfumeskole tilhørende en stor ingrediensproducent i Tyskland.

Som juniorparfumør flyttede han til Paris, hvor han udviklede sine første store individuelle dufte.

I dag arbejder Christian Plesch som succesfuld lifestyle-parfumør i et dufthus i Hamburg.

Hans stil:

For Nasengold har Christian Plesch kombineret gængse duftindtryk med en høj kvalitet af naturlige ingredienser. Med sine dufte forlader han den kommercielle verdens duftingredienser og gør sig bevidst udelukkende afhængig af sin egen næse.

Hans kreationer er kendetegnet ved en umiddelbar klarhed med vittige og legesyge noter, som gør duftene umiskendelige. I udviklingen af sine idéer er han specielt inspireret punk rock, koffein, kurver, impulsivitet og maleri.

Duftdesigneren fra Hamburg skaber særlige, markante dufte: Transparente kreationer med hjørner og kant, med overraskende drejninger og nuancer, radikale og inspirerende. Nasengold er kendetegnet ved nutidige parfumer fra Tyskland: Kreationer uden konventioner og klichéer, uden dikkedarer og ballade.

 

 

 

 Priser & Etablering Informationsmateriale