SMUK Skincare


NY DANSK HUDPLEJESERIE HÅNDLAVET PÅ BALI

1OO% rene og aktive naturlige produkter baseret på unikke ingredienser fra den tropiske frugtbare og økologiske natur på Bali.

Alle produkterne er rene, naturlige og med aktive ingredienser.

Ingredienserne er nøje udvalgt i samarbejde med nogle af Balis mest talentfulde specialister i aktiv hudpleje. Op til 95% af ingredienserne kommer fra lokale "landmænd". Det betyder, at SMUK støtter de lokale på Bali.

Bevarelse af hele økosystemet er en vigtigt del for Balineserne. De lokale landmænd gør ikke brug af f.eks. hormonforstyrrende sprøjtemidler på de marker vi får ingredienserne fra. Det tropiske klima giver de bedste betingelser for næringsstoffer i planter, frugter og urter, vi bruger. Bi-honning og voks, der bruges i produkterne indeholder op til 4 gange flere vitaminer end honning og voks fra fastlandet.

Når vores cremer produceres i laboratoriet på Bali bliver hver krukke omhyggeligt fyldt ved håndkraft af de lokale ansatte. Herefter testes de igen for mikroorganismer, hvilket let kan forekomme i 1OO% rene produkter. Produkterne indeholder ingen hormonforstyrrende tilsætningsstoffer.

Naturlig duft i vores produkter kommer fra virkelige blomster, planter og urter. Dette betyder, at hvis en creme dufter af lavendel, så er det ægte lavendel ekstrakt i produktet og ikke en syntetisk duft.

Når du ser vores fine 'blomst' symbol er det din garanti for, at du køber et 1OO% naturligt produkt som er med til at bevare og opretholde det naturlige økosystem og tage hensyn til din krop og kommende generationer.