Uslu Airlines


Beauty Make-up Super Sonic

Uslu Airlines er et luksus kosmetikmærke fra Berlin skabt i New York City af den tyrkiske make-upartist Feride Uslu og den tyske iværksætter Jan Mihm. De solgte det første produkt 2003 til Colette / Paris. Uslu Airlines er trendsættende med en vifte af fantastiske farver, som er ”second to none” og baseret på de mest avancerede kvalitet formler.

Uslu Airlines befinder sig i et high-end væddeløb og udfordrer heri de mest prestigefyldte internationale luksusmærker – et væddeløb, som Uslu Airlines for det meste vinder, hvilket er bevist af alle de copy cats, som lancerer en Uslu Airlines farve med en forsinkelse på et år eller så. ...vi tager det som en kompliment, og vi vil fortsætte med at levere ”killer” farver til alle. Navnene på alle disse farver er lige så kreative: Hver farve er døbt med navnet på en lufthavn fra nogle gange de mest afsides hjørner af vores Jord.

Farverne er inspireret af en fantastisk og stadigt voksende line-up af sexede samarbejdspartnere, herunder den parisiske designer Bernhard Willhelm, den schweiziske DJ Headman, Berliner solbrillemekka Mykita eller gode gamle amerikanske NIKE, for at nævne et par eksempler ... de alle har udforsket nye destinationer med Uslu Airlines .

Men selv i kosmetik, rejser farver og billeder kun på overfladen. Den reelle værdi er kvaliteten af produktet. Den store skare af følgere fra internationale professionelle fashion make-upartister (ingen af dem betalt, ingen af dem bestukket med gratis produkt ... det behøver vi ikke!), bekræfter os løbende, og deres input (og kritik) hjælper med at bringe Uslu Airlines’ flyvehøjde til endnu højere niveauer.

Feride Uslu er født i Soke / Tyrkiet og opvokset i Tyskland. Hun startede sin make-upkarriere i Madrid og flyttede derefter til New York for virkelig at tage fart.

I 2003 startede hun sit eget flyselskab og kosmetisk mærke med partner Jan Mihm. Vores mikroniserede flydende airbrush make-up er vores første og mest elskede produkt. Den fås i mange forskellige nuancer og kan bruges som foundation, rouge, øjenskygge og læbefarve. Derudover tilbyder Uslu Airlines et komplet sortiment af dekorativ kosmetik fra lipgloss til neglelak.